Som fotograf og filmskaber er det vigtigt for mig at levere et helstøbt produkt uanset hvem du er og hvad det skal bruges til.

Derfor forsøger jeg også at alliere mig med menesker og samarbejdspartnere, som kan komplimentere mine egne evner og være med til at hæve produktionsværdien på den udfordring der ligger for dagen.

Jeg vil altid gå til hver opgave med dedikering, passion og frisk energi og jeg vil altid levere det bedste, jeg kan i en given situation...

For 20 år siden var det en hobby, for 15 år siden blev det til en passion og de sidste 9 år har passionen været min karriere.
Formelt uddannet som stil fotograf og gennem mit arbejde for nogen af Danmarks bedste fotograf mestre har jeg dygtiggjort mig selv indenfor reklame, madfotografi og personfotografi og det er igennem de erfaringer jeg har fundet min stolthed i lyset og den måde man kan bruge det på.

Jeg voksede op på kanten af den digitale æra og har fra starten af omfavnet de mange muligheder, der følger med de moderne redskaber.
Der er kun een vej og det er fremad...
...derfor hører jeg også til blandt den nye art af fotografer, der mestre det at skabe film, hvad end du har brug for en reklamefilm, corporate video, fiktion, dokumentar eller musik video.

Selvom jeg har mine rødder bag tekniske kamera som fx. Sinar med digitale bagstykker, så findes der ikke ét kamera eller lys, jeg ikke vil kunne håndtere, hvis opgaven kræver det; om du vil have JPG, RAW, Hasselblad, Phase One, Red Epic, Sony AVCHD / XAVC eller Canon 5D, så klarer jeg opgaven uden at blinke.

, Torben Greve.

Copenhagen / Silkeborg - Denmark
Email: info@legreve.com
Mobil: +45 5365 4142
CVR: 32825397

Scan QR koden med din smartphone, og få kontakt oplysningerne automatisk:Referencer:
Alphabeat, COOP, Copenhagen Records,  Anna Heinrup Design, Hej Matematik, Politikens Hus, Gry Holmskov, Easy Tiger Records, IAmNoxious, Eva Seidenfaden, Actes Sud, Sound Venue, Bo Bedre, Chokota Magazine, Universal Music Germany, Safri Duo, Disco:Wax, Kato, Clemens, DR, DSP Filmbureau, Zupa Recommended, Ehrhorn HummerstonDoc Squared, TGIMZenana UnlimitedaddinteriorFURNIDATS - Skuespiller uddannelsen, Aarhus TeaterMonitorfilm